Efteling, Kaatsheuvel

Efteling is al meer dan zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon, waar je nooit raakt uitgekeken.

Van het Sprookjesbos tot Aquanura

Wil je herinneringen ophalen of nieuwe opdoen? Wandel door het Sprookjesbos waar Langnek tussen de bomen uitsteekt en Sprookjesboom de prachtigste verhalen vertelt. En waar je lacht om het nieuwste sprookje De nieuwe kleren van de keizer. Je dag wordt echt onvergetelijk met een bezoek aan Droomvlucht waarin je letterlijk en figuurlijk zweeft door de wonderschone wereld van elfen, trollen en faunen. Stap - als je durft - in de dubbele houten racer achtbaan Joris en de Draak en schreeuw de longen uit je lijf. Of vaar uit met het mysterieuze spookschip De Vliegende Hollander. Ook heb je het grootste plezier om de kletsnatte broek van opa na een rondje in het wilde water van de Piraña. Strijk vervolgens neer in de indrukwekkende arena Raveleijn en laat je meeslepen in de avonturen van ruiters en raven bij de vernieuwde parkshow Raveleijn.

Educatief
Een schoolreis naar de Efteling is natuurlijk een echt feest voor uw leerlingen. Maar wist u dat een bezoek aan de Efteling ook educatief kan zijn? De Efteling is immers de ‘hoeder’ van sprookjes. Waar anders vindt u zoveel sprookjes bij elkaar? En over sprookjes valt een heleboel te leren. Zie efteling.com/schoolreisje voor de gratis documentatie voor onder- en bovenbouw.


Prijs entree: € 14,00 p.p. (bij boeken vóór 1 maart 2018)

                     € 19,00 p.p. (bij boeken na 1 maart 2017)

Optioneel bij te boeken:

  • Arrangement Langnek (frietje met mayo, kipnuggets en een pakje Fristi of Sprookjesboom Roosvicee) à € 4,75 p.p.
  • Arrangement Draak (frietje met mayo, snack naar keuze (frikandel/kroket/kaassoufflé) en een flesje frisdrank) à € 5,75 p.p.

De prijs van de touringcar is op aanvraag, zodat wij een passende offerte kunnen maken met de gewenste vertrek-en terugkomsttijd en het aantal te rijden kilometers.

Voor het verzorgen van uw complete schoolreisje betaalt u per touringcar éénmalig reserveringskosten.

De reserveringskosten zijn als volgt:

€ 50,00 PER 50 pers. touringcar

€ 60,00 PER 60 pers. touringcar

€ 75,00 voor de dubbeldekker

 

Indien u zelf de entree regelt bij het park betaalt u GEEN reserveringskosten.


Vrijblijvende offerte?

Vul onderstaand formulier in en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op.

Naam van de school *
Plaats van de school *
Uw naam *
E-mail *
Telefoon *
 
Aantal leerlingen *
Aantal begeleiders *
Welke groep(en)? *
 
Reisdatum *
Tijdstip vertrek *
Tijdstip terugkomst *
Opmerkingen
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.