Roetfilters voor bussen van Puritech

Ook uw touringcar kan aan de emissie-eisen van Euro 4 voldoen!

 

Heeft u ook een touringcar waar u niet van af wilt, maar toch gedwongen wordt om er afstand van te doen door de milieuzones in Duitsland en Groot-Brittanniƫ?

 

Door een nauwe samenwerking en ons dealerschap met het Duitse bedrijf PURItech, kunnen wij er voor zorgen dat door middel van het inbouwen van een roetfilter van PURItech, uw touringcar weer zorgeloos (en zonder boetes) Duitsland en Groot-Brittanniƫ in kan rijden. Na het inbouwen van het filter in onze eigen garage kunt u uw bus moeiteloos opnieuw registreren in Groot-Brittanniƫ (LEZ) of Duitsland (Umweltplakette). Zo kunt u door middel van een geringe investering nog jarenlang gebruik maken van de touringcar en hoeft u hem niet in te ruilen voor een te lage prijs.

 

Het inbouwen van een roetfilter heeft ook nog meer voordelen:

- U hoeft nooit meer een nieuwe uitlaatdemper te monteren (het roetfilter is van RVS).

- De restwaarde van uw voertuig blijft behouden.

- Het milieu heeft er voordeel van.

- U spaart een grote investering uit op de, op dit moment, instabiele markt.

 

De roetfilters van PURItech zijn speciaal ontworpen voor touringcars. Zo is er voor elk type motor een ander filter. De werking en gebruiksduur van het filter is erg afhankelijk van de bedrijfs-omstandigheden van de touringcar, daarom is er voor elk soort vervoer een ander type filter verkrijgbaar. De diverse systemen zijn:

- DPFN systeem

- DPFN+ systeem

- DPFN++ systeem

 

Door de jarenlange ervaring van PURItech en onze knowhow van touringcars, is uw voertuig bij ons in goede handen voor het inbouwen van een roetfilter. Wij komen graag bij u langs om de voordelen van het inbouwen van een roetfilter toe te lichten en eventueel een vrijblijvende offerte te maken.