Over Gelderesch Reizen

Gelderesch Reizen is maart 1996 opgericht door Bennie te Brake en zijn 2 zonen Roy en Raymond. Het bedrijf is begonnen met het verhuren van 2 luxe touringcars. Al snel bleek dat er in de regio behoefte was aan een bedrijf dat zijn afspraken na kwam en flexibel was. Nu, ruim 20 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie dat alle soorten van personenvervoer verzorgt. Diverse lokale overheden, scholen en openbaar vervoerder Arriva mogen we tot onze vaste klanten rekenen waar we al jaren naar alle tevredenheid het vervoer voor mogen verzorgen.

Voornoemde groei heeft het bedrijf met name te danken aan het ervaren personeel, op kantoor en achter het stuur, dat flexibel inzetbaar is en altijd voor de klant klaar staat. Ook investeert het bedrijf veel in de voertuigen waarmee het werk wordt verricht. Doordat we met een jong modern wagenpark rijden en een eigen werkplaats hebben is de kans op stilstand onderweg beperkt tot het minimum.

Ook maakt het voor Gelderesch Reizen geen verschil of het gaat om een rit van enkele kilometers of een meerdaagse reis door heel Europa, alle ritten worden met evenveel zorg uitgevoerd naar wens van de klant.

Of het nu gaat om het vervoeren van enkele honderden personen tegelijkertijd of het vervoeren van 15 personen, Gelderesch Reizen heeft voor alles een passende oplossing.