Meerdaagse reizen in Europa

Gelderesch Reizen brengt u naar de mooiste bestemmingen

Onze bussen vertrekken vanuit de gehele regio Achterhoek. Indien u nog vragen heeft, dan kunt u tijdens kantooruren altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0544-476240 of een email sturen naar info@gelderesch.nl.

Opstapplaatsen meerdaagse reizen

Hieronder vindt u de opstapplaatsen die wij over het algemeen aan doen. Er kan van deze opstapplaatsen afgeweken worden.

PlaatsLocatie
AaltenNS station, Stationsstraat
BorculoBusstation, Needseweg
DinxperloRabobank, Aaltenseweg 1a
DoetinchemMcDonalds, Ettenseweg 1
EibergenBushalte Viersprong (bij Het Assink)
GroenloBusstation, Parallelweg
LichtenvoordeGemeentehuis, Varsseveldseweg 2
NeedeBusstation (bij zwembad)
RuurloBussluis bij sporthal 't Rikkenhage
UlftZwembad de Blenk, Debbeshoek 11
VarsseveldBushalte Den Es (bij 'De Rotonde')
WinterswijkTheater de Storm, Haitsma Mulierweg 11
ZelhemRestaurant Het Witte Paard, Ruurloseweg 1

Informatie meerdaagse reizen

  • Eventuele wijzigingen in het programma zijn onder voorbehoud.
  • Het minimum aantal deelnemers is 25 per reis. Wij behouden ons het recht voor om de reis kosteloos te annuleren indien het minimum aantal niet wordt gehaald. U wordt hiervan uiterlijk 2 weken voor vertrek op de hoogte gesteld. Iedere deelnemer krijgt dan natuurlijk de al betaalde reissom en, indien bij ons afgesloten, de kosten van eventuele verzekeringen retour.
  • De reizen worden in samenwerking met Klein Wiele Reisen uit Bocholt aangeboden. Het kan dus zijn dat de reis door een Duitse chauffeur uitgevoerd wordt.
  • Op al onze reizen gelden de Algemene Vervoersvoorwaarden van KNV Busvervoer, met uitzondering van artikel 5 betreffende de annulering van een geboekte reis. Indien u binnen 6 weken voor vertrek de reis annuleert, wordt 100% van de reissom in rekening gebracht.
  • U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart. Een rijbewijs is géén geldig reisdocument.
  • Het is niet mogelijk om een voorkeur voor een zitplaats in de touringcar op te geven, dan wel een reservering te maken voor een bepaalde zitplaats in de bus, om welke reden dan ook.
  • Gelderesch Reizen kan een reis- en/of annuleringsverzekering voor u afsluiten. De verzekeringen lopen via de Europeesche verzekeringen. Dan weet u in ieder geval zeker dat u goed verzekerd bent.
  • Gelderesch Reizen is al jarenlang een Keurmerk Touringcarbedrijf. U kunt er dus zeker van zijn dat onze voertuigen aan alle eisen voldoen, onze chauffeurs de nodige opleiding hebben genoten en dat wij alle risico’s ruim voldoende hebben afgedekt met de nodige verzekeringen.