Meerdaagse reizen in Europa

Alle meerdaagse reizen:

Gelderesch Reizen brengt u naar de mooiste bestemmingen

Onze bussen vertrekken vanuit de gehele regio Achterhoek. Indien u nog vragen heeft, dan kunt u tijdens kantooruren altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0544-476240 of een email sturen naar info@gelderesch.nl.

Opstapplaatsen meerdaagse reizen

Hieronder vindt u de opstapplaatsen die wij over het algemeen aan doen. Er kan van deze opstapplaatsen afgeweken worden.

Plaats Locatie
Aalten NS station, Stationsstraat
Borculo Busstation, Needseweg
Dinxperlo Rabobank, Aaltenseweg 1a
Doetinchem McDonalds, Ettenseweg 1
Eibergen Bushalte Viersprong (bij Het Assink)
Groenlo Busstation, Parallelweg
Lichtenvoorde Gemeentehuis, Varsseveldseweg 2
Neede Busstation (bij zwembad)
Ruurlo Bussluis bij sporthal 't Rikkenhage
Ulft Zwembad de Blenk, Debbeshoek 11
Varsseveld Bushalte Den Es (bij 'De Rotonde')
Winterswijk Theater de Storm, Haitsma Mulierweg 11
Zelhem Restaurant Het Witte Paard, Ruurloseweg 1

Informatie meerdaagse reizen

  • Eventuele wijzigingen in het programma zijn onder voorbehoud.
  • Het minimum aantal deelnemers is 25 per reis. Wij behouden ons het recht voor om de reis kosteloos te annuleren indien het minimum aantal niet wordt gehaald. U wordt hiervan uiterlijk 2 weken voor vertrek op de hoogte gesteld. Iedere deelnemer krijgt dan natuurlijk de al betaalde reissom en, indien bij ons afgesloten, de kosten van eventuele verzekeringen retour.
  • De reizen worden in samenwerking met Klein Wiele Reisen uit Bocholt aangeboden. Het kan dus zijn dat de reis door een Duitse chauffeur uitgevoerd wordt.
  • Op al onze reizen gelden de Algemene Vervoersvoorwaarden van KNV Busvervoer, met uitzondering van artikel 5 betreffende de annulering van een geboekte reis. Indien u binnen 6 weken voor vertrek de reis annuleert, wordt 100% van de reissom in rekening gebracht.
  • U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart. Een rijbewijs is géén geldig reisdocument.
  • Het is niet mogelijk om een voorkeur voor een zitplaats in de touringcar op te geven, dan wel een reservering te maken voor een bepaalde zitplaats in de bus, om welke reden dan ook.
  • Gelderesch Reizen kan een reis- en/of annuleringsverzekering voor u afsluiten. De verzekeringen lopen via de Europeesche verzekeringen. Dan weet u in ieder geval zeker dat u goed verzekerd bent.
  • Gelderesch Reizen is al jarenlang een Keurmerk Touringcarbedrijf. U kunt er dus zeker van zijn dat onze voertuigen aan alle eisen voldoen, onze chauffeurs de nodige opleiding hebben genoten en dat wij alle risico’s ruim voldoende hebben afgedekt met de nodige verzekeringen.