Gelderesch nieuws

Voor een tientje naar de Bocholtse kermis!

31 augustus 2018

Zaterdag 20 oktober 2018 bieden wij vervoer aan naar de Bocholtse kermis. Klik op onderstaande link voor meer info!

http://www.gelderesch.nl/discovervoer/249/busvervoer-naar-bocholtse-kermis.html

Busvervoer Bocholtse kermis 2017

03 oktober 2017

Zaterdag 14 oktober 2017 bieden wij vervoer aan naar de Bocholtse kermis. Klik op onderstaande link voor meer info!

http://www.gelderesch.nl/discovervoer/249/busvervoer-naar-bocholtse-kermis.html

De Nachtbus in Doetinchem stopt m.i.v. oktober 2014!

26 september 2014

Gelderesch Reizen in Groenlo en Jong Achterhoek stoppen met de weekendnachtbussen vanuit Doetinchem richting Ulft en Aalten en naar Hengelo en Zelhem. Op zaterdagavond 27 september rijden de bussen voor het laatst. Er is gebleken dat er te weinig animo is voor de bussen.

Nachtbus: nieuwe routes richting Bronckhorst en Aalten!

12 juni 2014

Met ingang van zaterdag 28 juni wordt de dienstregeling voor de nachtbus in de Achterhoek uitgebreid met een nieuwe route richting Zelhem en Hengelo (Gld.). Ook wordt de bestaande dienstregeling aangepast. Zo zal de nachtbus richting de gemeente Oude IJsselstreek ook Gaanderen, Dinxperlo en Aalten aandoen en komt de vroege rit (om 02.00 uur) te vervallen. Op vrijdag zullen de nachtbussen alleen nog rijden wanneer er in Doetinchem 16+ feesten worden georganiseerd.

De nieuwe routes zijn het gevolg van het succes van de huidige nachtbus, die sinds eind januari tussen Doetinchem en Oude IJsselstreek rijdt. Het aanbieden van de nachtelijke vervoersdienst is een initiatief van busmaatschappij Gelderesch Reizen en jongerenorganisatie JongAchterhoek. Ook wordt er actief samengewerkt met de Doetinchemse horeca. De nachtbus maakt uitgaansgelegenheden in Doetinchem voor een breder publiek bereikbaar en biedt daarnaast een alternatief voor de auto, waarmee voorkomen kan worden dat mensen onder invloed van alcohol het verkeer in gaan.

Wederom samenwerking met Reurpop

21 mei 2014

Gelderesch Reizen zal op zaterdag 14 en zondag 15 juni diverse bussen inzetten om bezoekers vanuit alle dorpen rondom Ruurlo naar het Reurpopterrein te brengen. Het Groenlose bedrijf zal de pendeldiensten verzorgen vanaf alle ‘Berkellandse’ plaatsen, maar rijdt ook van én naar vele andere Achterhoekse oorden.

Klik hier om naar de website van Reurpop te gaan!