Kerstmarkt Münster

De kerstmarkt in Múnster is ieder jaar opnieuw een bijzondere ervaring. Wanneer de goud glanzende Prinzipalmarkt, de oude pakhuizen, de kerken en musea sfeervol worden verlicht en alles feestelijk wordt gedecoreerd dan openen ook de 5 kerstmarkten in Münster hun poorten en verandert het historische centrum van Münster in een wintersprookje.

De verschillende markten liggen maar op enkele minuten loopafstand van elkaar verwijderd en lopen als een snoer door de binnenstad. In totaal staan er rond de 300 kraampjes die de bezoekers uitnodigen om de bijzondere sfeer van deze mooie stad te komen proeven. 

Dit jaar hebben wij voor alle kerstmarkten een speciale actie. Op werkdagen brengen wij u al op comfortabele wijze naar de kerstmarkt voor slechts € 18,-- p.p.

Extra informatie

Programma:
's Morgens halen we iedereen op bij de diverse opstapplaatsen. Onderweg bieden wij u in de bus een kopje koffie aan. U hebt van ca. 10.30 uur tot 18.00 uur de tijd om te winkelen en de kerstmarkt te bezoeken. Terugkomst in uw opstapplaats ligt tussen ca. 19.00 en 20.00 uur.

Betaling:
De betaling van deze dagtocht is contant aan de chauffeur op de dag zelf.

De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.

Deze reis is inclusief

  • kopje koffie in de touringcar op de heenweg
  • vervoer per touringcar

Prijs

€ 22,00 per persoon

Beschikbare reisdata

Geen beschikbare reisdata gevonden.