Keukenhof

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit jaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke gebeurtenis.

Het Keukenhof thema voor 2018 is Romantiek.

Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooiste lentepark ter wereld, met een zee van bloemen, brengt u in een romantische lentesfeer.

Het historische park is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In de sfeervolle tuin rondom de vijver, met mooie doorkijkjes en eeuwenoude beukenbomen, bloeien sinds 1950 een miljoen tulpen. Vele generaties beleefden hier hun geluksmoment. Doe uw geliefde een aanzoek in de romantische tulpentuin, of heb een geheime afspraak in de Cupidotuin of het Love Paradise. Zeg het met bloemen …

Ook de bloemenshows staan in het thema van de Romantiek. De rozenshow wordt groter dan ooit: de rode roos, het symbool van de ware liefde.

Keukenhof heeft in 2018 weer een prachtig tulpenmozaïek waarin 50.000 bollen zijn geplant.

Extra informatie

Programma:
Het vertrek is 's ochtends, we verwachten om ca. 11.00 uur in Lisse aan te komen. U heeft tot 16.45 uur de tijd om vrij rond te lopen en te kijken. Het vertrek terug naar de uitstapplaatsen is om 17.00 uur. Terugkomst tussen ca. 19.00 en 20.30 uur.

 

Betaling:
De betaling van deze dagtocht is contant aan de chauffeur op de dag zelf.

De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.

Deze reis is inclusief

  • entree Keukenhof
  • het vervoer per luxe touringcar
  • kopje koffie in de touringcar op heenreis

Prijs

€ 37,00 per persoon

Beschikbare reisdata

Geen beschikbare reisdata gevonden.