Gouda bij Kaarslicht 2017

Gouda bij Kaarslicht is Gouda in kerstsferen en een dag met veel hoogtepunten in muziek, theater, cultuur en entertainment.

Overal klinkt muziek, zijn er wandelingen uitgezet en is er straattheater en dans. De ganzenhoeder en schaapherder met hun dieren nemen bezit van het centrum en de ‘levende’ kerststal is weer present. In de mooie kerken van Gouda worden gratis concerten gegeven, de Gouwenaars hebben hun stad prachtig versierd en de winkeliers en de horeca zetten hun beste beentje voor.

Als het donker wordt, gaan de lichten niet aan, maar worden in het oude centrum alleen kaarsen aangestoken. Het hoogtepunt van de dag vindt van 19.00-20.00 uur plaats op de Markt bij het alleen door kaarsen verlichte, Middeleeuws stadhuis. De burgemeester leest het kerstverhaal, de lichtjes in de enorme kerstboom voor het stadhuis worden ontstoken en duizenden mensen zingen mee met de kerstliedjes.

Kijk op de site van Gouda bij Kaarslicht voor alle informatie en het programma!

Extra informatie

Programma:
Op de heenreis krijgt u in de touringcar een kopje koffie aangeboden. Aankomst in Gouda is om ca. 16.00 uur. U heeft tot 20.45 uur de tijd om rond te kijken. Om 21.00 uur is het vertrek terug naar de uitstapplaatsen.

Betaling:
De betaling van deze dagtocht is contant aan de chauffeur op de dag zelf.

De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.

Deze reis is inclusief

  • kopje koffie in de touringcar op de heenweg
  • vervoer per touringcar

Prijs

€ 25,00 per persoon

Beschikbare reisdata

Geen beschikbare reisdata gevonden.