Floriade 2012

Na tien jaar gaan de poorten van het spectaculaire theater van de natuur weer open! De Floriade speelt zich van 5 april t/m 7 oktober 2012 af in een oogverblindend park in Venlo.

Meer dan 100 deelnemers brengen samen een ode aan de tuinbouw. Het park bestaat uit 5 unieke werelden: themavelden die door bosgebied aan elkaar zijn verbonden. Werelden waarin je de natuur steeds op een andere manier ziet, voelt en beleeft.

 

Mondiaal spektakel in Limburg

De Floriade is een mondiaal spektakel waar ook in 2012 weer vele tientallen landen aan mee zullen doen. Je wordt ondergedompeld in een smeltkroes van culturen en maakt kennis met andere gebruiken en rituelen.
Maar natuurlijk staat ook de Limburgse cultuur centraal. Geniet van het Bourgondische leven in de sfeervolle restaurants! Hier worden typische gerechten geserveerd en dranken uit de eigen streek en worden maaltijden van seizoensproducten bereid.

 

Beleef de natuur

Er is een dagelijks cultureel programma vol muziek, dans, literatuur, theater en beeldende kunst uit de hele wereld. Duurzame, innovatieve eyecatchers op het gebied van architectuur, zijn als eerste te bezichtigen op de Floriade. Met talloze spannende, vernieuwende en leerzame activiteiten en workshops is Floriade 2012 een spectaculaire ontdekkingsreis voor kinderen.

 

Extra informatie

Programma:
Het vertrek is 's ochtends. In de touringcar krijgt u een kopje koffie aangeboden. We verwachten om ca. 11.00 uur in Venlo aan te komen. U heeft tot ca. 17.15 uur de tijd om rond te kijken. Het vertrek terug naar de opstapplaatsen is om 17.30 uur.

 

Betaling:

De betaling van deze dagtocht is contant aan de chauffeur op de dag zelf.

 

De dagtocht gaat alleen door bij voldoende deelname.

Deze reis is inclusief

  • kopje koffie in de touringcar op de heenweg;
  • entree Floriade 2012;
  • vervoer per moderne touringcar.

Deze reis is exclusief

  • kabelbaan bij de Floriade (eventueel ter plaatse door uzelf te regelen);
  • eventuele andere uitgaven ter plaatse.

Prijs

€ 42,00 per persoon

Opties

Alleen busvervoer
Alleen vervoer kost € 20,00 p.p. Indien u geen entreekaart wenst, kiest u voor deze optie
€ -22,00 per persoon

Beschikbare reisdata

Geen beschikbare reisdata gevonden.