Huishoudbeurs

Wij rijden iedere dag naar de Huishoudbeurs!


De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! In 2018 vindt deze plaats van 17 t/m 25 februari. Van woensdag 21 februari tot en met 25 februari hebben bezoekers van de Huishoudbeurs op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs.

 

Ook in 2018 biedt Gelderesch Reizen weer het vervoer naar de Huishoudbeurs aan. We hebben, zoals u van ons gewend bent, korte opstaproutes met opstapplaatsen in de gehele Achterhoek. Wij rijden iedere beursdag naar de RAI en in de bus krijgt u een gratis kopje koffie aangeboden.

Extra informatie

Programma:
Nadat iedereen is opgehaald, rijden we direct door naar de RAI in Amsterdam. We verwachten rond de openingstijd van de beurs, ca. 11.15 uur, aan te komen. U heeft ruim de tijd om rond te kijken. Om 17.45 uur wordt u weer verwacht bij onze touringcar, zodat we om 18.00 uur de terugreis naar de uitstapplaatsen kunnen aanvaarden. Verwachte thuiskomst tussen 20.00 en 21.00 uur.

Betaling:
De betaling van deze dagtocht is contant aan de chauffeur op de dag zelf.

Deze reis is inclusief

  • kopje koffie in de touringcar op de heenweg
  • entree voor de Huishoudbeurs (en 9 maanden beurs)
  • vervoer per moderne touringcar

Prijs

€ 36,00 per persoon

Opties

Alleen busvervoer
Alleen vervoer kost € 25,00 p.p. Indien u geen entreekaart wenst, kiest u voor deze optie.
€ -11,00 per persoon

Beschikbare reisdata

Geen beschikbare reisdata gevonden.